Neymar on jälleen otsikoissa.

PSG on etsinyt Neymarille jo pitkään uutta työnantajaa. Neymar joutui keväällä PSG:n kannattajien kynsiin, jotka saapuivat pelaajan kodin edustalle ja vaativat häntä siirtymään muualle. PSG yritti päästä Neymarista eroon viime kauden jälkeen, mutta uutta seuraa ei ole edelleenkään löytynyt.

Viime kaudella jälleen loukkaantumisista kärsinyt Neymar on lisäksi halunnut jäädä PSG:hen seuran ja kannattajien mielipiteistä huolimatta.

Barcelonan sisäpiiritoimittaja Gerard Romeron saamien tietojen mukaan Neymaria on tarjottu Barcelonalle. PSG on valmis myymään Neymarin takaisin Kataloniaan. Neymar on lisäksi valmis merkittävään palkanalennukseen voidakseen palata entiseen seuraansa.

Barcelonan päävalmentaja Xavi ei ole kuitenkaan ollenkaan vakuuttunut Neymarin paluusta, eikä luotsi ole näyttänyt sille vihreää valoa. Xavi on asettanut Bernardo Silvan selväksi ykkösvaihtoehdokseen, mutta Silvan hankkiminen Manchester Citystä on helpommin sanottu kuin tehty. Barcelonan uskotaan tarjoavan Silvasta noin 65 miljoonaa euroa.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta on sen sijaan halukas tuomaan Neymarin takaisin seuraan. Laporta uskoo Neymarin kykenevän nostamaan merkittävästi seuran rahavirtoja. Laportan mielestä Barcelonan alkavaa kautta olisi helpompi markkinoida Neymarin kaltaisella supertähdellä.