Álvaro Moratan tulevaisuus Atléticossa on edelleen suuri kysymysmerkki.

Madridilaismedian mukaan Moratan mielestä häntä ei arvosteta tarpeeksi Atléticossa. Morata ei ole Diego Simeonelle selvä avauskokoonpanon pelaaja.

Lukuisat italialaisseurat ovat olleet koko kesän Moratan kintereillä. Atlético on asettanut Moratalle noin 20 miljoonan euron hintalapun, mutta yksikään seura ei ole ollut valmis tarjoamaan kyseistä summaa hyökkääjästä. Moratan agentti on vieraillut tiettävästi ainakin neljän italialaisseuran luona heinäkuussa.

Roomalaislehti Corriere dello Sportin saamien tietojen mukaan AS Roman päävalmentaja José Mourinho on soittanut hiljattain Moratalle ja toivonut hyökkääjän antavan seuralle aikaa. AS Roma on myymässä Roger Ibañezin Bournemouthiin. Ibañezin myynnistä saadut rahat auttavat AS Romaa Moratan hankinnassa.

Morata, 30, viimeisteli viime kaudella Atléticon paidassa 45 ottelussa yhteensä 15 maalia.

AS Roman lisäksi muun muassa Internazionale on edelleen tosissaan Moratan kintereillä ja kaavailee hänestä Romelu Lukakun korvaajaa.