Saudiarabialaisseura Al-Nassr on esittänyt Barcelonalle tarjouksen Clément Lenglet’stä. Tarjouksen loppusumma on Sportin mukaan 15 miljoonaa euroa.

Toimittaja Gerard Romero väittää, että Lenglet’llä ei ole toistaiseksi aikomusta hyväksyä ehdotusta. Toni Juanmartí tarjoaa erilaisen näkemyksen tilanteesta: hänen mukaansa ranskalaispuolustaja pitää siirtoa Al-Nassriin varteenotettavana vaihtoehtona.

Osasyynä Lenglet’n empimiseen on valioliigajoukkue Tottenhamin osoittama kiinnostus. Lenglet pelasi viime kauden Tottenhamissa lainalla, ja seuran kerrotaan olleen niin tyytyväinen häneen, että keskusteluja on käyty mahdollisesta pysyvästä siirrosta. Vaikka siirto Al-Nassriin loisi laajemmat taloudelliset mahdollisuudet, hänellä on luja tarve pysyä jalkapallon eliittitasolla.

Lenglet’n, 28, ura ei ole enää nouseva. Oltuaan vielä kaudella 2020–21 toiseksi eniten otteluita pelaava Barcelona-puolustaja hän on pudonnut pois päävalmentajan Xavin suunnitelmista. Muutamat kannattajat ovat arvostelleet Lenglet’ä suorasukaisesti.

Al-Nassrin kapteenina toimii Real Madridin seuraikoni Cristiano Ronaldo. Ääririkas seura on aiemmin tänä kesänä hankkinut Marcelo Brozovićin. Myös Barcelona tavoitteli kroatialaista keskikenttäpelaajaa, mutta rahapula tukahdutti aikeen.