Franck Kessié on poistumassa Barcelonasta.

Athleticin saamien tietojen mukaan Kessié on lähellä siirtoa Saudi-Arabiaan. Kessié on saanut rahakkaan sopimustarjouksen Al-Ahlilta ja on valmis siirtymään seuraan. Athletic kertoo Al-Ahlin maksavan Kessiéstä Barcelonalle noin 15 miljoonaa euroa.

Myös muun muassa Relevo ja Mundo Deportivo ovat vahvistaneet tiedon.

Kessié, 26, sai aiemmin kesällä tarjouksen Al-Nassrilta, mutta tuolloin keskikenttäpelaaja halusi jatkaa uraansa Euroopassa ja neuvoi agenttiaan hylkäämään saudiarabialaisseuran tarjouksen. Kessié kehotti agenttiaan ja Barcelonaa löytämään hänelle seuran Valioliigasta, mutta sellaista ei löytynyt.

Kessié siirtyi vuosi sitten vapaana agenttina Barcelonaan, mutta jäi pienelle vastuulle Xavin alaisuudessa. Kessié ei ole saanut juurikaan peliaikaa kuluvalla harjoituskaudella.

Al-Ahli on hankkinut kesän aikana muun muassa Riyad Mahrezin, Roberto Firminon ja Allan Saint-Maximinin.