Real Sociedad on solminut vuoden mittaisen lainasopimuksen RB Leipzigin hyökkääjän André Silvan kanssa. Hänen ympärillään pyörinyt huhumylly pysähtyi keskiviikkona, kun Real Sociedad vahvisti siirron.

Kauteen 2023–24 lähdettäessä Silva ei olisi käytännössä ollut Leipzigin ykköshyökkääjä. Hän teki viime kaudella vain neljä liigamaalia.

Silva, 27, toipuu vielä polvivammasta, ja häneltä jäävät näillä näkymin väliin Espanjan liigan avauskierrokset. Kauden edetessä hän kilpailee peliajasta Umar Sadiqin ja Carlos Fernandezin kanssa.

Marcan mukaan La Realilla on käytössään 15 miljoonan euron suuruinen osto-optio, jonka se voi aktivoida ensi kesänä.

Silva on edustanut aiemmin urallaan myös Sevillaa, Portoa, AC Milania ja Eintracht Frankfurtia. Hän iski kaksi vuotta sitten Frankfurtissa 32 bundesliigaotteluun 29 maalia. Kisassa Euroopan sarjojen parhaalle maalintekijälle jaettavasta Kultaisesta kengästä hän jäi ainoastaan Robert Lewandowskin, Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon taakse.