Eden Hazard on ollut vapaa agentti noin kuukauden ajan.

Hazardin sopimus Real Madridin kanssa päättyi kesä-heinäkuun vaihteessa. Real Madrid tiedotti kesäkuun alussa päässeensä Hazardin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen purkamisesta. Hazardin sopimus olisi kattanut vielä alkavan kauden.

Madridilaislehti AS:n mukaan on hyvin mahdollista, että Hazard ilmoittaa pian lopettavansa uransa. Hazard, 32, ei ole edelleenkään löytänyt uutta työnantajaa. Lehden mukaan Hazard on herättänyt kiinnostusta lähinnä Belgiassa ja MLS:ssä, mutta kumpikaan vaihtoehto ei kiinnosta pelaajaa.

AS kertoo Hazardin haluavan asua perheineen Madridissa, joka luonnollisesti vaikeuttaa uuden seuran löytämistä, sillä yksikään madridilaisseura ei ole kiinnostunut Hazardin palveluksista.

Hazard ilmoitti aiemmin kesällä haluavansa jatkaa uraansa, mutta tällä hetkellä todennäköisin vaihtoehto on se, että belgialaispelaaja ripustaa nappulakengät naulaan.

Hazardia on yleisesti pidetty Real Madridin seurahistorian surkeimpana hankintana. Real Madrid maksoi Hazardista yli 115 miljoonaa euroa Chelsealle kesällä 2019, vaikka Hazardilla oli tuolloin enää vuosi Chelsea-sopimustaan jäljellä.

Hazard pelasi neljän vuoden aikana Real Madridissa yhteensä vain 76 ottelua, joissa syntyi seitsemän maalia. Hazard kärsi jatkuvista loukkaantumisista ensimmäisen kahden vuoden ajan. Seuraavat kaksi vuotta sujuivat penkillä.