Almería on myymässä hyökkääjänsä El Bilal Tourén Italiaan.

Touré matkusti perjantaiaamuna Pohjois-Italiaan ja käy Atalantan lääkärintarkastuksessa. Atalanta maksaa Tourésta Almeríalle 28 miljoonaa euroa. Siirtosumma voi bonusten täyttyessä kasvaa 31 miljoonaan euroon. Kyseessä on Almerían seurahistorian toiseksi kallein myynti.

Almería hankki Tourén vuosi sitten kahdeksalla miljoonalla eurolla Stade Reimsistä. Tourén viime kausi oli rikkonainen vaikean lihasvamman vuoksi, mutta kärki iski La Ligassa noin 1270 peliminuutissa seitsemän maalia. Almería saa lisäksi Tourén seuraavasta siirtosummasta 15 prosenttia itselleen.

21-vuotias hyökkääjä on pelannut urallaan 15 maaottelua Malin A-maajoukkueessa, joissa on syntynyt yhteensä viisi maalia.

Almería nousi viime kaudeksi La Ligaan ja varmisti sarjapaikkansa kauden päätöskierroksella.

Giorgio Musso

@GiokerMusso
🎥 #Atalanta - El Bilal #Toure atterrato a Linate: adesso visite mediche alla 'Madonnina' prima della firma fino al 2028 con il club orobico. Operazione da circa 30 milioni per il giovane attaccante maliano 📲 @calciomercatoit