Edinson Cavani siirtyi vuosi sitten vapaana agenttina Valenciaan.

Cavanin kausi Valenciassa oli melkoinen pettymys. La Ligassa syntyi viisi maalia, joista neljä näki päivänvalonsa lokakuun kahden jälkimmäisen viikon aikana. Cavani ei onnistunut maalinteossa vuodenvaihteen jälkeen.

Valencian kausi oli muutenkin suuri pettymys, sillä seuran sarjapaikka varmistui vasta kauden päätöskierroksella.

Joukkueen palkkakuninkaisiin lukeutuva Cavani on poistumassa Valenciasta. Osapuolet ovat pääsemässä yhteisymmärrykseen sopimuksen purkamisesta. Valencian on määrä maksaa noin kaksi miljoonaa euroa Cavanille.

Cavanin on määrä siirtyä Boca Juniorsin riveihin. Espanjalaismedian mukaan Cavanin Boca-siirron uskotaan varmistuvan vielä viikonlopun aikana. Cavani ei harjoitellut Valencian kanssa perjantaina ja matkustaa seuraavien tuntien aikana Buenos Airesiin.

Cavani allekirjoittaa puolentoista vuoden mittaisen sopimuksen Bocan kanssa.