Barcelonan vieraspelipaita on valkoinen kaudella 2023–24. Kyseessä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 1979, kun Barcelona käyttää valkoista peliasua. Edellinen kerta nähtiin Cup-voittajien cupin puolivälierien ensimmäisessä osassa Ipswich Townia vastaan. Harva enää muistaa siis sellaista ottelua, jossa Barcelonalla olisi ollut valkoista yllä.

Yksi osasyy siihen, että välissä on vierähtänyt 44 vuotta, lienee Real Madridissa, joka tunnetaankin nimellä Los Blancos (suom. ”Valkoiset”).

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

barcacentre

@barcacentre
📸 Pictures of Barcelona’s away jersey. @FCBarcelona

Barcelonan paita on lähes kokonaan valkoinen. Sponsorien tunnukset painetaan sinisellä värillä, ja hihansuihin tulevat punaiset raidat.

Barcelona käyttänee valkoista pelipaitaa ensimmäisen kerran varhain torstaina Suomen aikaa, jolloin se avaa harjoituskautensa ystävyysottelulla Arsenalia vastaan. Ottelu pelataan Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

FC Barcelona

@FCBarcelona
White a surprise!

Presenting the 2023/24 FC Barcelona away kit 😍