Brasilian puolustajalegenda Cafu epäilee Carlo Ancelottin liittymistä maajoukkueen päävalmentajaksi. Italialainen on aloittamassa pestissä vuoden kuluttua päättäessään sopimuksensa Real Madridin kanssa.

Brasilian jalkapalloliiton puheenjohtaja Ednaldo Rodrigues on vahvistanut Ancelottin, 64, pestin julkisesti, mutta valmentaja ei ole itse virallistanut asiaa.

Myös Cafu on ihmetellyt Ancelottin hiljaisuutta sopimuksesta.

– Oletteko kuullut haastattelua, jossa hän on sanonut Brasilian valmentamisen olevan kunnia? Onko minulla kunnia johtaa viisinkertaisia maailmanmestareita? Onko minulla kunnia kantaa paitaa, joka on tuonut ylpeyttä 220 miljoonalle brasilialaiselle? Cafu kyseenalaisti TNT Brasilin haastattelussa.

– Mitä valmentaja tekisi ensimmäisenä tehdessään sopimuksen Brasilian maajoukkueen kanssa? Hän varoittaisi maailmaa, että hän tulee johtamaan viisinkertaisia maailmanmestareita. Me olemme ainoa viisinkertainen maailmanmestari maailmassa.

LUE MYÖS!