Real Betisin keskikenttäpelaaja Sergio Canales on lähellä siirtoa meksikolaiseen Monterreyhin, kertoo Mundo Deportivo.

Monterreyn ja Betisin neuvottelut ovat tiettävästi loppusuoralla. Meksikon liigaseura on tarjonnut konkaripelaajasta 10 miljoonan euron siirtokorvausta, joka voi kasvaa vielä viidellä miljoonalla eurolla bonusten myötä.

Canalesille, 32, taas on tarjottu rahakasta kolmen kauden diiliä, joka takaisi hänelle vuodessa viiden miljoonan euron nettopalkan.

Jos Monterrey ja Betis pääsevät siirrosta sopuun, Canales matkustaa Meksikoon neuvottelemaan viimeisiä yksityiskohtia kuntoon ja osallistumaan lääkärintarkastukseen.

Canalesia pidettiin aikoinaan yhtenä Espanjan lupaavimmista pelaajista, kun hän siirtyi Racing Santanderista Real Madridiin vuonna 2010.

Loukkaantumisten riivaama pallotaituri ei ikinä päässyt kunnolla vauhtiin Madridissa, mutta hän on tehnyt sittemmin hienon uran La Ligassa edustaen Valenciaa, Real Sociedadia ja viimeiset viisi vuotta Real Betisiä. Kahdella viime kaudella hän on toiminut usein Los Verdiblancosin kapteenina.

Invictos

@InvictosSomos
Lo dan por hecho en Sevilla, lo dan por hecho en la ciudad de Monterrey. Sergio Canales será jugador de Rayados. ¿Uno de los mejores futbolistas que ha tenido la Liga de España en el último lustro llegando a la Liga MX? Qué notición, señoras y señores. BOMBAZO TREMENDO.

Linkki twiittiin.