Italialaismedian mukaan Fiorentina on siirtänyt ehdottomiin avainpelaajiinsa lukeutuvan Sofyan Amrabatin sivuun edustusjoukkueen toiminnasta.

Keskikenttäpelaaja on ollut jo kuukausien ajan siirtohuhujen keskellä. Amrabat halusi jättää Fiorentinan tammikuun siirtoikkunassa, mutta tuolloin Fiorentina ei saanut miellyttävää tarjousta. Barcelona oli toden teolla Amrabatin kintereillä, mutta ei kyennyt taloustilanteensa vuoksi ostamaan marokkolaispelaajaa.

Corriere dello Sportin mukaan Fiorentina aikoo myydä Amrabatin vielä kesän aikana. Lehden mukaan seuran ja pelaajan välit ovat täysin rikkoutuneet.

Marcan saamien tietojen mukaan Amrabat on asettanut Atléticon ykkösvaihtoehdokseen. Amrabat haluaa siirtyä kesän siirtoikkunassa Atléticoon ja on tehnyt sen selväksi niin edustajilleen kuin Fiorentinallekin.

Atlético etsii aktiivisesti uutta keskikenttäpelaajaa ja Amrabat lukeutuu pelaajiin, joita Atlético seuraa tarkasti. Lehden mukaan Atlético on kiinnostunut Amrabatista, mutta PSG:n Marco Verratti on seuran selvä ykkösvaihtoehto. Tottenhamin Pierre-Emile Højbjerg on listan kakkosnimi.

Amrabat oli johdattamassa Marokkoa sensaatiomaisesti MM-lopputurnauksen välieriin viime joulukuussa.