João Félixin alkanut harjoituskausi Atléticon paidassa ei ole lähtenyt käyntiin järin hyvin.

Félix ei kuulu Diego Simeonen suunnitelmiin, eikä Félix ole siten päässyt mukaan joukkueen taktisiin harjoituksiin. Félix on osoittanut mieltään muun muassa heittämällä paitansa kentän pintaan huomattuaan, ettei päässyt mukaan joukkueen sisäiseen harjoitusotteluun.

Atléticon tavoite on myydä Félix pian muihin maisemiin rahoittaakseen kesän hankintojaan. Myös Félix haluaa jättää Atléticon mahdollisimman pikaisesti.

L’Équipen saamien tietojen mukaan Félixin agentti Jorge Mendes tarjosi asiakastaan PSG:lle. PSG ei ollut kuitenkaan kiinnostunut Félixistä ja kieltäytyi Mendesin tarjouksesta.

PSG:n päävalmentaja Luis Enrique pitää Félixistä ja olisi ollut lähtökohtaisesti kiinnostunut hankkimaan hyökkääjän, mutta seurajohto oli eri mieltä.

Marcan mukaan tällä hetkellä ainoa Félixistä konkreettisesti kiinnostunut seura on Aston Villa. Englantilaisseura ei ole tosin tehnyt Félixistä toistaiseksi minkäänlaista tarjousta. Aston Villa pitää siirtoa hyvin vaikeasti toteutettavana, muttei mahdottomana.

LUE MYÖS