Juventus on kiinnostunut Barcelonan laitahyökkääjästä Ez Abdesta, kertoo Diario Sport.

Barcelonan päävalmentaja Xavi haluaa nähdä Abden, 21, pre-seasonilla, mutta katalonialaisjätti on todennäköisesti valmis kuuntelemaan tarjouksia hänestä.

Marokon maajoukkuelaituri esiintyi viime kaudella edukseen lainalla Osasunassa, mutta hänelle ei välttämättä löydy järin isoa roolia Barcelonassa. Lainapestillään Abde pelasi 34 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen kaksi.

Nuorukaisen potentiaalia ei käy kiistäminen, mutta Barcelonan talousvaikeudet saattavat ajaa pelaajan myyntiin, jos seura saa hänestä hyvän tarjouksen.

Nähtäväksi jää, kuinka paljon Barcelona haluaa Abdesta. Diario Sportin mukaan Juventus yrittää kokeilla onneaan 15 miljoonalla eurolla.

Abden potentiaalinen lähtö saattaisi aiheuttaa närää Barcelonan kannattajissa, sillä hän on viime kauden jälkeen kohuttu pelaaja, jolla riittää ottajia ympäri Eurooppaa. Moni haluaisi nähdä, miten hän pärjää vertailussa esimerkiksi Ferran Torresiin ja Ansu Fatiin, jotka ovat esiintyneet alle odotusten.