Barcelona joutuu maksamaan neljän miljoonan euron korvauksen Valencialle Neton viime kesän siirrosta Bournemouthiin. Brasilialaisvahti jätti Camp Noun taakseen ilmaiseksi.

Neto, 33, siirtyi alun perin Valenciasta Barcelonaan 26 miljoonan euron siirtokorvauksella kesällä 2019. Cadena SER uutisoi seurojen sopineen tuolloin kuuden miljoonan euron optiosta, jos brasilialainen siirtyisi Barcelonasta uuteen seuraan.

Barcelona vetosi Neton siirtyneen pois ilmaiseksi, minkä myötä katalonialaisseuran ei tarvitsisi maksaa korvausta Valencialle. Valencia teki vastavalituksen katalonialaisseuran yrityksestä välttää maksu.

Näin seurat ovat sopineet nyt Valencialle siirtyvästä neljän miljoonan euron siirtokorvauksesta. Barcelona pelkäsi Cadena SER:n mukaan suurempaa rangaistusta, jos tapaus oltaisiin viety oikeuden käsittelyyn.

LUE MYÖS!