Real Madridin keskikenttäpelaaja Jude Bellingham sanoo, että David Beckham toivotti hänelle onnea uuteen seuraan.

Bellingham, 20, siirtyi Madridiin tänä kesänä yli sadan miljoonan euron kaupassa. Englannin entinen maajoukkuekapteeni, galácticona tunnettu Beckham, 48, edusti Los Blancosia vuosina 2003-2007.

Borussia Dortmundista siirtynyt Bellingham on seitsemäs brittipelaaja Real Madridin historiassa.

– David Beckham lähetti minulle viestin, jossa hän toivotti minulle kaikkea hyvää, kertoi Bellingham Sky Sportsin mukaan.

– Tämä on yksi niistä siirroista, joista kaikilla ulkopuolisilla on sanottavaa, joten kuulen paljon asioita ja neuvoja. Olen aika hyvä seulomaan hyvät huonoista. Toistaiseksi ex-pelaajilta on tullut todella positiivista palautetta.

– Yritän ottaa ne huomioon ja ehkä jossain vaiheessa olen heihin yhteydessä kuullakseni, miten he sopeutuivat elämään Espanjassa.

Bellingham opiskeli espanjaa jo koulussa, mutta hän on aloittanut uudestaan opiskelun intensiivisesti puhelinsovelluksen kanssa.

– Olen tehnyt sitä yhdeksän päivän ajan kunnolla. Se on sellainen juttu, kun sitä kuulee ja poimii pieniä juttuja ja näkee televisiosta muiden pelaajien haastatteluja, niin se alkaa tulla luonnollisemmin.

– Se on ainakin paljon helpompaa kuin saksan opettelu. Opiskelin espanjaa koulussa yhdeksännelle luokalle asti. Jälkiviisaana on helppo sanoa, että olisi pitänyt jatkaa sitä.

Jude Bellingham

@BellinghamJude
Hola Madridistas!🤍
It is the proudest day of my life to join the greatest club in the history of the game. I will give absolutely everything I have to help this team win. Thank you for the amazing welcome. HALA MADRID!!!🤍🤍🤍

Linkki twiittiin.