Sport-lehden mukaan Barcelonan taiteilu taloutensa kanssa on aiheuttamassa sen, että seura ei pysty hankkimaan Yannick Carrascoa Atlético Madridista. Barcelonalla olisi mahdollisuus ostaa Carrasco 16 miljoonalla eurolla. Hinta on hieman alle pelaajan todellisen markkina-arvon. Alennuksen taustalla on tammikuussa tehdyn Memphis Depayn kaupan yhteydessä solmittu sopimus.

Barcelonalla on vuorokausi aikaa päättää, hyväksyykö se tarjousta vai ei. Tarjouksen voimassaolo loppuu perjantaina.

Barcelona ostaisi mielellään Carrascon, mutta se ei ole yksinkertaisesti saanut rahoja kokoon. Ansu Fati ja Ferran Torres ovat edelleen palkkalistoilla, yhä enemmän tyhjän pantteina, mikä on tehnyt jo pelkästään Marcelo Brozovićin saamisesta tarpeettoman työlästä ja hankalaa.

Carrasco teki viime kaudella Espanjan liigassa seitsemän maalia.