Barcelona pyrkii myymään tänä kesänä keskikenttäpelaajansa Ángel Alarcónin, kertoo La Portera de Nunez.

Alarcón, 19, debytoi päättyneellä kaudella Barcelonan ykkösmiehistössä esiintyen viidessä ottelussa, mutta hän kävi myös säännöllisesti hakemassa minuutteja reservien ja alle 19-vuotiaiden joukkueen kanssa.

La Portera de Nunezin mukaan Barcelona yrittää myydä Alarcónin ja sisällyttää diiliin takaisinosto-option. Huhuissa Alarcónia on viety lainalle italialaiseen Udineseen, jota hänen agenttinsa pitää hyvänä vaihtoehtona.

Barcelona haluaisi ennemmin Alarcónin siirtyvän Espanjan sisällä, mutta hänen tulevaisuutensa on saapuvien tarjousten varassa.

Lainapesti avaisi Alarcónille mahdollisuuden kehittyä kovemmissa peleissä, mutta Barcelona ottaisi tällä hetkellä mieluummin hänestä siirtokorvauksen. Häntä pidetään lupaavana nuorukaisena, muttei niin potentiaalisena, että Barcelona olisi talouspiinassaan valmis hylkäämään houkuttelevat tarjoukset hänestä.