Real Madrid on kiinnostunut Fenerbahçen hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta Arda Gülerista, kertoo AS.

Güler, 18, on tällä hetkellä usean Euroopan huippuseuran kiikarissa. Hän pelasi päättyneellä kaudella 35 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen seitsemän.

Turkin A-maajoukkueessakin esiintynyt Güler on herättänyt myös AC Milanin, Benfican ja usean Valioliiga-seuran kiinnostuksen. Osaltaan suurta kiinnostusta selittää se, että hänen sopimuksessaan on vain 18 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Hinta tarkoittaa sitä, että Güler pystyy käytännössä päättämään itse tulevan seuransa, jos halukkaita ostajia on enemmänkin.

Real Madrid on viime vuosina haalinut useita nuoria pelaajia, joiden se toivoo muodostavan vakiokalustonsa pitkäksi ajaksi. Muun muassa Vinícius Júniorista ja Rodrygo Goesista on kasvanut tärkeitä pelaajia Los Blancosille, ja samaa toivotaan viimeisimpänä saapuneesta Jude Bellinghamista.

Marcan mukaan Madridin suunnitelmana olisi peluuttaa Güleria ensin kakkosjoukkueessaan Castillassa. Nähtäväksi jää, onko Güler kiinnostunut esittelemään taitojaan Espanjan toiseksi tai kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, kun hänellä on jo tilillään pääsarjapelejä ja A-maaotteluita.

Real Madridin reservijoukkue taistelee vielä nousukarsinnoissa pääsystä toiselle sarjaportaalle.

Madrid Zone

@theMadridZone
🚨💣 JUST IN: Real Madrid want to sign Arda Guler and play him at Castilla first, before joining the first team. @jfelixdiaz #rmalive

Linkki twiittiin.