Barcelonan ja Atlético Madridin entinen tähtihyökkääjä Luis Suárez saattaa joutua päättämään uransa ennenaikaisesti polvivaivojen takia, kertoo Goal.

Uruguaylaiskärjellä on nivelrikko oikeassa polvessaan, ja hän on tiettävästi kuvaillut kipuja ”sietämättömäksi”.

Suárez, 36, solmi alkuvuodesta kaksivuotisen sopimuksen Grêmion kanssa, mutta hän on keskustellut brassiseuran kanssa tulevaisuudestaan ja mahdollisesta eläköitymisestä. Lopullista päätöstä hän ei ole kuitenkaan vielä tehnyt.

Euroopan-vuosinaan Suárez pelasi Hollannissa ja Englannissa ennen siirtoaan Espanjaan. Hän edusti kuusi vuotta Barcelonaa, jossa hän kahmi yli kymmenen pokaalia ja nousi seurahistorian kaikkien aikojen maalitilastossa kolmanneksi. Sen jälkeen hän siirtyi kahdeksi vuodeksi Atlético Madridiin, jossa hän voitti debyyttikaudellaan La Ligan mestaruuden.

Brasil Football 🇧🇷

@BrasilEdition
🚨Luis Suarez might announce his retirement soon due to knee pain, which has become unbearable.

(via; @EsportesGZH)

Linkki twiittiin.