Eden Hazard on vapaa agentti.

Real Madrid tiedotti hiljattain purkaneensa Hazardin sopimuksen. Sopimus olisi kattanut vielä ensi kauden, mutta osapuolet päätyivät purkamaan sen, sillä Hazard ei mahtunut Carlo Ancelottin suunnitelmiin.

Hazard jäi täysin olemattomalle vastuulle Ancelottin alaisuudessa ja pelasi kahden kauden aikana vain hajaminuutteja. Päättyneellä kaudella Hazard kellotti alle 400 minuuttia Real Madridissa, vaikka oli koko kauden pelikunnossa.

Hazardia on kuvailtu Real Madridin seurahistorian surkeimmaksi hankinnaksi. Real Madrid hankki Hazardin Chelseasta yli 115 miljoonalla eurolla kesällä 2019. Ensimmäiset kaksi vuotta sujuivat loukkaantuneena ja seuraavat kaksi penkin puolella.

32-vuotias vasen laitahyökkääjä on halukas jatkamaan uraansa. Hazard palkittiin Belgian A-maaottelun yhteydessä urastaan maajoukkueessa. Hazard lopetti maajoukkueuransa Qatarin MM-lopputurnaukseen.

– Tiedän, etten anna haluamianne vastauksia, mutta totta puhuen minulla ei ole, mitä antaa. Voin kuitenkin vakuuttaa, että kykenen edelleen olemaan ammattilaisjalkapalloilija. Kroppani kestää sen. Olen levännyt viimeisen kahden kolmen vuoden ajan. Minulla on vielä energiaa jäljellä. Näiden kolmen vaikean vuoden jälkeen haluan vain viettää aikaa perheeni kanssa ja mennä lomalle samalla tavalla kuin kaikki muutkin.

Hazard on tiettävästi herättänyt kiinnostusta ainakin MLS:ssä.