Barcelona yrittää päästä keskikenttäpelaajastaan Franck Kessiéstä eroon jo tänä kesänä, vaikka hän siirtyi seuraan vasta vuosi sitten.

Kessié, 26, saapui Barcelonaan AC Milanista, jossa hänen sopimuksensa oli päättynyt. Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja pääsi debyyttikaudellaan kentälle 43 ottelussa, mutta hän oli enimmäkseen rotaatiopelaajan roolissa.

Diario Sportin mukaan Barcelona on asettanut Kessiélle 35 miljoonan euron hintalapun, eikä seura aio tulla siinä vastaan, vaikka moni lähde on ounastellut, että Blaugrana on taloustilanteensa takia heikossa neuvotteluasemassa tänä kesänä.

Kessiéstä on kiinnostunut ainakin Internazionale, ja häntä on viety huhuissa myös Valioliigaan.

Barcelona on valmis pitämään kiinni Kessiéstä, jos hänestä ei tule hyviä tarjouksia. Seura tekisi kuitenkin mukavasti voittoa, jos se saisi lähellekään 35 miljoonaa euroa pelaajasta, joka siirtyi Kataloniaan ilman siirtokorvausta.