Barcelonan jättänyt Jordi Alba on herättänyt kiinnostusta useissa seuroissa, kertoo SER.

SER:n mukaan Atlético, Internazionale, MLS-seura Inter Miami ja nimeltä mainitsematon saudiarabialaisseura ovat kiinnostuneita Albasta.

Alba on saanut virallisen sopimustarjouksen Saudi-Arabiasta.

SER:n mukaan Alba tekee päätöksen tulevaisuudestaan Nations Leaguen Final Four -turnauksen jälkeen. Turnaus pelataan tällä viikolla Hollannissa.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Alban ja Inter Miamin väliset neuvottelut ovat edenneet pitkälle. Alban hyvä ystävä Leo Messi siirtyy Inter Miamiin meneillään olevan maajoukkuetauon jälkeen. Lisäksi Sergio Busquets neuvottelee sopimuksesta Inter Miamin kanssa.

11 vuoden ajan Barcelonan edustusjoukkueessa pelannut Alba, 34, purki hiljattain sopimuksensa kasvattajaseuransa kanssa. Barcelonan valmennusjohto kehotti Albaa lähtemään seurasta, vaikka hänen sopimus olisi kattanut vielä ensi kauden. Alba menetti päättyneellä kaudella avauskokoonpanon paikkansa nuorelle Alejandro Baldelle.