Leo Messi ei palaa Barcelonaan.

Messi siirtyy vapaana agenttina MLS-seura Inter Miamiin.

Barcelona yritti saada seurahistoriansa parhaan pelaajan takaisin, mutta se ei onnistunut. Barcelonan palkkakatto on edelleen täynnä ja seura olisi joutunut myymään pelaajiaan saadakseen Messin takaisin. Messi ei päättänyt odottaa, vaan siirtyy kesäkuun maajoukkuetauon jälkeen Miamiin.

Messin kanssa vuosikaudet Argentiinan A-maajoukkueessa pelannut Carlos Tévez muistuttaa, ettei toteutumaton paluu satu ketään enemmän kuin Messiä.

– Ketään ei sattunut enemmän kuin Leoa. Messi teki päätöksen tietäen ja ymmärtäen tilanteensa. Hän ei halunnut palata Barcelonaan, jos se olisi tarkoittanut sitä, että seuran olisi pitänyt myydä pelaajiaan tai pudottaa heidän palkkojaan. Messi olisi ollut taas elokuvan pahis, Tévez totesi ESPN:lle.

Tévez tietää, että Messin elämä Miamissa on varmasti paljon rauhallisempaa kuin Barcelonassa.

– Mielestäni Barcelona ei käyttäytynyt oikein. Leo valitsi MLS:n, koska hän tykkää Miamista ja siellä luvassa on rauhallista elämää niin hänelle kuin perheellekin. Mielestäni Messi teki oikean ratkaisun. Hän ei halunnut jatkaa Euroopassa, jos paluu Barcelonaa ei onnistu. Se oli hyvä päätös, Tévez viittasi Messin Miami-ratkaisuun.