Jordi Alba on vapaa agentti. Alba jätti Barcelonan päättyneen kauden jälkeen.

Alban sopimus Barcelonan kanssa olisi kattanut vielä ensi kauden, mutta Barcelonan valmennus- ja seurajohto ehdotti paikkansa avauskokoonpanossa menettäneelle Alballe sopimuksen purkamista.

Barcelonan oli saatava tilaa täynnä olevaan palkkakattoonsa, joten kallispalkkaisesta Albasta oli päästävä eroon.

Marca haastatteli laitapuolustajaa, joka puhui tulevaisuudestaan. Alba ei ole toistaiseksi saanut tarjouksia.

– En ole saanut tarjouksia. Tein päätökseni tietämättä, mitä tapahtuisi. Se oli paras vaihtoehto kaikille. Lähden Barcelonasta rauhassa tietäen sen, että annoin parhaani tälle seuralle. Kenties palaan vuoden päästä. Katsotaan, jos jään ilman seuraa. Minulla ei ole nyt mitään. Oletan, etten jää ilman seuraa, mutta nyt minulla ei ole tarjouksia pöydällä.

Alban on kerrottu herättäneen kiinnostusta Saudi-Arabiassa, mutta myös Atlético ja Internazionale seuraavat tiettävästi pelaajan tilannetta tarkasti.

– Jatkanko Euroopassa? On otettava kaikki huomioon. Olisi vaikea nähdä itseni toisen eurooppalaisen seuran paidassa. Näen kuitenkin itseni valmiina kilpailemaan ja on katsottava mikä on parasta koko perheelleni. Minun on puhuttava vaimoni kanssa, jotta tiedämme, mikä on parasta lapsillemme. Olen avoin kaikelle.

LUE MYÖS