La Ligan päätöskierros pelataan sunnuntaina.

Real Madrid ja Athletic päätyivät 1-1 -tasapeliin Bernabéulla.

Oihan Sancet vei kauden kymmenennellä maalillaan Athleticin johtoon toisen jakson alussa.

Karim Benzema tasoitti ottelun rangaistuspotkusta noin 20 minuuttia ennen loppua. Kyseessä oli Benzeman viimeinen maali Real Madridin paidassa. Benzema pelasi sunnuntaina viimeisen ottelunsa Real Madridissa. Kärki siirtyy ensi viikolla saudiarabialaiseen Al-Ittihadiin.

35-vuotias Benzema pelasi Real Madridissa 14 vuoden aikana 648 ottelussa, joissa syntyi 354 maalia ja 165 maalisyöttöä.

Toisaalla Osasuna voitti Gironan 2-1 ja sijoittui siten La Ligassa seitsemänneksi. Osasuna osallistuu ensi kaudella Konferenssiliigaan ja pelaa ensimmäistä kertaa europeleissä sitten kauden 2006-07.

Villarreal ja Atlético pelasivat 2-2 -tasapelin Cerámicalla. Villarreal iski tasoitusmaalinsa lisäajalla. Vajaalla pelannut Atlético olisi napannut voitolla toisen sijan La Ligassa.

Putoamiskamppailussa olevien joukkueiden ottelut käynnistyvät klo 22.00.