Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone on vahvistanut kaksi uutta hankintaa joukkueensa puolustukseen.

Metropolitanolle siirtyvät Turkin maajoukkuepuolustaja Çağlar Söyüncü ja nuori uruguaylaistoppari Santiago Mouriño.

Söyüncü, 27, siirtyy Atlétiin Englannin Valioliigasta pudonneen Leicesterin riveistä. Hän pelasi tällä kaudella vain yhdeksässä ottelussa, mutta turkkilaispuolustaja on ollut aiemmin urallaan todella kovassa huudossa. Leicesterin ja Söyüncün sopimus päättyy tähän kauteen, joten hän siirtyy Espanjaan ilmaiseksi.

– Kyllä, Söyüncü siirtyy riveihimme. Hän tulee auttamaan puolustuksessa, kommentoi Simeone Copen haastattelussa.

Mouriño, 21, taas siirtyy Atlétiin kotimaastaan Racing Club de Montevideosta, jonka edustusjoukkueessa hän on esiintynyt 31 kertaa. Simeone antoi ymmärtää, että uruguaylaislupauksen ensi kauden suunnitelmat selviävät sen perusteella, miten hän suoriutuu kesän harjoituksissa.

– Nuorta Mouriñoa näemme preseasonilla. Meillä on hyvät odotukset hänestä. Meidän on katsottava [mihin hän on valmis], koska preseason auttaa meitä näkemään, sanoi Simeone.