Real Madrid on tarkkaillut kahta hyökkääjää Karim Benzeman mahdolliseksi korvaajaksi, kertoo Marca.

Benzema, 35, harkitsee lehtitietojen mukaan erittäin rahakasta tarjousta Saudi-Arabiasta, ja ranskalaiskärjen tulevaisuudesta odotetaan päätöstä pian.

Los Blancos on tiettävästi hankkimassa Joselua ensi kaudeksi Espanyolista, mutta hänen siirtonsa ei riitä paikkaamaan aukkoa, jos Benzema lähtee. Joselua, 33, on kaavailtu Benzeman kirittäjäksi, ei pitkäaikaiseksi ratkaisuksi ykköshyökkääjän tontille.

Marcan mukaan Real Madrid on tarkkaillut Benzeman korvaajaksi Chelsean Kai Havertzia. Saksalaishyökkääjällä oli tehojen puolesta vaikea kausi (9+1), mutta Madrid näkee, että Havertzilla, 23, on samanlaisia ominaisuuksia kuin Benzemalla, joka on maalinteon lisäksi aktiivinen osallistumaan pelinrakenteluun.

Toinen vaihtoehto on Tottenhamin Richarlison, jolla oli Havertzin tavoin vaikea kausi (3+4). Brassihyökkääjä oli viime vuonna maajoukkuetasolla huippuvireessä, ja Richarlison on aiempina kausina takonut kiitettäviä tehoja Evertonissa.