Marco Asensio pelaa sunnuntaina viimeisen ottelunsa Real Madridin paidassa, kun kuluva kausi potkaistaan joukkueen osalta päätökseen.

Asension sopimus Real Madridin kanssa päättyy, eikä hän hyväksynyt saamaansa jatkosopimustarjousta.

Marca uutisoi aiemmin tällä viikolla Asension siirtyvän todennäköisesti Aston Villan paitaan. Aston Villan päävalmentaja Unai Emery on ollut aktiivisesti yhteydessä Asensioon ja esitellyt hänelle seuran projektin. Asensio on kiinnostunut Aston Villan tarjouksesta, mutta ei ole toistaiseksi tehnyt lopullista päätöstään uudesta seurastaan.

Sen sijaan AS:n saamien tietojen mukaan Asensio on hyvin lähellä siirtyä PSG:hen. Asension on määrä allekirjoittaa neli- tai viisivuotinen sopimus PSG:n kanssa. Lehden mukaan Asensio on saanut tarjouksia Aston Villan lisäksi muun muassa Liverpoolilta ja Chelsealta, mutta PSG:n tarjous on tällä hetkellä houkuttelevin.

Real Madrid yritti muuttaa Asension mielen loppuun saakka, mutta pelaaja oli jo tehnyt päätöksen lähdöstään.

LUE MYÖS