Villarreal on valmis luopumaan topparistaan Pau Torresista tänä kesänä oikealla hinnalla, kertoo Diario Sport.

Torres, 26, ei ole enää yhtä kovassa huudossa kuin pari vuotta sitten, mutta Espanjan maajoukkuepuolustajalla on yhä nimekkäitä ottajia.

Villarreal yrittää lähtökohtaisesti saada Torresista 50 miljoonaa euroa, hänen ulosostohintansa verran, mutta seura voi joutua tulemaan neuvotteluissa vastaan, koska Torresin sopimusta on enää vuosi jäljellä.

Diario Sportin mukaan Juventus ja Aston Villa ovat kiinnostuneita Torresista. Juventus on seurannut häntä jo pitkään ja Villaa luotsaa hänen entinen valmentajansa Unai Emery, jonka alaisuudessa Torres on pelannut yli sata ottelua.

Torres on yhtä lainapestiä lukuun ottamatta edustanut Villarrealia koko ikänsä ja esiintynyt seuran edustusjoukkueessa 171 ottelussa.