Real Madridin hyökkääjä Karim Benzema on saanut valtavan tarjouksen Saudi-Arabiasta, kertoo Relevo.

Benzema, 35, on lehtitietojen mukaan solminut Madridin kanssa jatkosopimuksen ensi kaudesta, vaikka seura ei olekaan vielä julkistanut sitä.

Relevon mukaan ranskalaistähden tulevaisuus on kuitenkin vielä hämärän peitossa, sillä hän on tiettävästi jäänyt pohtimaan Saudi-Arabiasta saamaansa tarjousta, joka takaisi hänelle 200 miljoonaa euroa kahdesta vuodesta.

Saudi-Arabian liigaan on tavoiteltu viime aikoina monia ikääntyviä tähtiä Euroopasta. Benzeman entinen joukkuekaveri Cristiano Ronaldo pelaa jo tähtitieteellisellä diilillä Al-Nassrissa ja huhujen mukaan myös Lionel Messiä on houkuteltu ennätyksellisellä tarjouksella Lähi-Itään.

Benzemalle tarjouksen tehnyt seura uskoo, että se saa taivuteltua ranskalaishyökkääjän siirtoon, jos se vain jatkaa houkuttelua ja yhteydenpitoa hänen kanssaan.

Real Madridille Benzeman lähtö tietäisi isoa muutosta kesän siirtosuunnitelmiin. Tähän asti Madrid on etsinyt Benzemalle kirittäjää ensi kaudeksi, mutta ranskalaisen lähdön myötä Los Blancosin pitäisi todennäköisesti hankkia uusi ykköshyökkääjä ja mahdollisesti toinen kärkipelaaja vielä päälle.

Jo pelkästään Benzeman kirittäjän hankkimista pidetään haastavana operaationa, sillä Madridin voi olla vaikea löytää sen vaatimustasoon sopivaa pelaajaa, joka olisi valmis tuuraajan rooliin.