Barcelona pelasi kauden viimeisen kotiottelunsa sunnuntaina voitettuaan Mallorcan 3-0. Lue lisää täältä.

Jordi Alba ja Sergio Busquets pelasivat viimeisen kotiottelunsa Barcelonan paidassa. Kaksikko jättää Barcelonan kuluvan kauden jälkeen.

Barcelonan kapteeni Busquets kiitti kannattajia täpötäydellä Camp Noulla. Stadion suljetaan sunnuntai-iltana remontin vuoksi. Camp Noun on määrä valmistua noin 1-2 vuoden sisällä. Barcelona pelaa ensi kauden kotiottelunsa Montjuïcilla muutaman kilometrin päässä Camp Nousta.

– Haluan kiittää kaikkia nykyisiä pelaajia ja heitä, jotka ovat olleet tällä matkalla mukana näinä vuosina. Kiitän valmentajiani, staffia ja seuran työntekijöitä, jotka ovat aina auttaneet minua. Ja tietenkin kiitän kannattajia. Minulle on ollut kunnia pelata täällä. Pikkupojasta lähtien unelmoin pelaavani täällä. Menin nuorempana katsomaan vierasotteluita ja finaaleja.

– Kukaan ei ota minulta pois tätä ylpeyttä, jota tunnen maailman parasta seuraa kohtaan. Olen Barcelonan jäsen ja kannattaja. Palaan tulevaisuudessa, mutta nyt pikkupojan unelma on täyttynyt ja onnistuin vielä parantamaankin sitä.

– Olemme maailman paras seura, jolla on paras staffi, parhaat pelaajat, kannattajat ja pian ansaitsemamme stadionkin. Nyt lähden täältä, mutta kyse ei ole hyvästeistä. Olen varma, että näemme tulevaisuudessa.

Alba jäi tällä kaudella pienempään rooliin. Laitapuolustaja sai silti luonnollisesti suuret kunnianosoitukset kannattajilta.

– Haluan kiittää teitä kaikkia kannattajia siitä, miten olette ottaneet minut huomioon kaduilla ja Camp Noulla. Olen rehellisen ylpeä siitä. Tämä on ollut ammattimaisesta näkökulmasta elämäni paras päivä. Tällä kaudella en ole ollut niin suuressa roolissa, mutta en ole tuntenut itseäni vähemmän tärkeäksi. Olen yrittänyt auttaa kaikkia. Joukkuetovereita, staffia, aivan kaikkea. Olen todella ylpeä.