Thomas Lemar allekirjoitti viime kesänä Atléticon kanssa kesään 2027 ulottuvan jatkosopimuksen. Atlético ei tiedottanut jatkosopimuksesta julkisesti.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Atlético ei lähtökohtaisesti yritä päästä eroon Lemarista kesän siirtoikkunassa.

Turkkilaismedian mukaan Fenerbahçe on kiinnostunut Lemarista ja suunnittelee tekevänsä ranskalaispelaajasta projektinsa keulakuvan.

Fenerbahçe ei ole valmis maksamaan Lemarista yli kymmentä miljoonaa euroa. Kyseinen summa ei suinkaan riitä Atléticolle, joka maksoi Lemarista viisi vuotta sitten peräti 70 miljoonaa euroa. Lemar ei ole missään vaiheessa osoittanut olevansa suuren siirtosumman arvoinen pelaaja.

Atlético ei ole poissulkenut Lemarin myyntiä, jos se saa hänestä hyvän tarjouksen. Kymmenen miljoonaa euroa ei kuitenkaan riitä Atléticolle.

Viime kaudella neljästä eri lihasvammasta kärsinyt Lemar on jäänyt pienelle vastuulle Diego Simeonen alaisuudessa. 27-vuotias Lemar on pelannut tällä kaudella La Ligassa vain reilut 1200 minuuttia.

Fenerbahçe on parhaillaan toisena Turkin pääsarjassa ja on myös edennyt Turkin cupin finaaliin.