Eden Hazard on jäänyt tälläkin kaudella täysin olemattomalle vastuulle Real Madridissa.

Hazard on 30 miljoonan euron bruttovuosituloillaan Real Madridin parhaiten palkattu pelaaja, mutta 32-vuotias laitahyökkääjä on pelannut kuluvalla kaudella vain 392 minuuttia Carlo Ancelottin alaisuudessa. Minuuttimäärä on suorastaan naurettavan pieni huomioidessa sen, että Hazard on pysynyt koko kauden pelikunnossa.

Hazardin sopimus Real Madridin kanssa kattaa vielä ensi kauden. Real Madrid haluaisi päästä kallispalkkaisesta turhakkeestaan eroon, mutta Hazard haluaa jäädä seuraan.

Ancelottilta tiedusteltiin mielipidettä Hazardin tilanteesta perjantaisessa lehdistötilaisuudessa.

– Aion sanoa Hazardille kasvotusten sen, mitä hän tarvitsee ensi kaudeksi. En sano sitä täällä. Hazardilla on sopimus ja oletamme hänen jäävän tänne. Jos Hazard ei ole tyytyväinen, on hänen pyydettävä seuralta siirtoa. Jos Hazard on onnellinen, niin sitten hän jää, kuten muutkin.

Myös Nachon tulevaisuudesta on puhuttu pitkään. 33-vuotiaan puolustajan sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuukauden päästä.

– Uskon Nachon ymmärtävän, mitä ajattelen. Nacholla on tulevaisuutensa omissa käsissään. Tiedämme, että hän voi antaa vielä paljon joukkueelle. Uskon seuran puhuneen Nachon kanssa, mutta hän miettii vielä, mikä olisi paras vaihtoehto. Kausi päättyy viikon päästä ja sen jälkeen kaikki alkaa selviämään, Ancelotti viittasi puolustajan tulevaisuuteen.

LUE MYÖS