Barcelonan uskotaan havittelevan kesän siirtomarkkinoilta uutta keskushyökkääjää.

Robert Lewandowski toki jatkaa ensi kaudella, mutta ei enää kovin pitkään. Seurassa haluttaisiin päästä ajamaan Lewandowskin seuraajaa sisään.

Sport-lehden mukaan Barcalle on tarjottu jo useampaan otteeseen Marcus Thuramia, 25. Borussia Mönchengladbachin hyökkääjä olisi oiva vaihtoehto sikäli, että hänen sopimuksensa umpeutuu kuluvan kauden jälkeen.

Tuoreimpien tietojen mukaan Thuram on hylännyt ajatuksen Atlético Madridiin siirtymisestä. Barcelona voi miestä hyvinkin edelleen houkuttaa, mutta Barcan näkökulmasta Ranskan maajoukkuemies ei ole ykkösvaihtoehto.

Barcelona havittelee ensisijaisesti ”uutta Viníciusta” eli Vitor Roqueta. Atlético Paranaensen keskushyökkääjä on vasta 18-vuotias, mutta jo hyvin himoittu suuremmissa seuroissa. Brasilian A-maajoukkueessa Roque pääsi debytoimaan maaliskuussa.

Roque on tiettävästi Barcelonan tulevan – nimitysuutista odotetaan aivan lähiaikoina – urheilupomon, Decon, isoimpia tavoitteita. Hintalapun uskotaan olevan noin 30 miljoonaa euroa, joten Roquen hankkiminen vaatisi pelaajamyyntejä.

LUE MYÖS