Jordi Alba jättää Barcelonan kuluvan kauden jälkeen. Alba ja Barcelona vahvistivat uutisen keskiviikkona.

Alban sopimus Barcelonan kanssa olisi kattanut vielä ensi kauden. Osapuolet ovat kuitenkin päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksen purkamisesta.

Albasta tulee siten vapaa agentti, eikä Barcelona saa hänestä siirtokorvausta. Barcelona sen sijaan pääsee eroon hyvin kalliista pelaajasta, joka oli yksi edustusjoukkueen parhaiten palkatuista yksilöistä.

34-vuotias Alba on Barcelonan oma kasvatti. 18-vuotiaana Valencian organisaatioon siirtynyt Alba palasi Barcelonaan kesällä 2012. Alba on sittemmin pelannut 458 ottelua seuran edustusjoukkueessa ja voittanut muun muassa kuudesti La Ligan mestaruuden ja kertaalleen Mestarien liigan.

Katalonialaismedian mukaan Alba ei ole toistaiseksi saanut ainuttakaan tarjousta muista maisemista.

Jordi Alba

@JordiAlba
💙❤️ GRÀCIES 💙❤️ GRACIAS 💙❤️ THANK YOU 💙❤️

LUE MYÖS