Barcelonan jalkapallojohtaja Mateu Alemany on avannut päätöstään kieltäytyä Aston Villan tarjouksesta ja jäädä Kataloniaan.

Vajaat kolme viikkoa sitten Barcelona tiedotti, että Alemany, 60, jättää seuran kuluvan kauden jälkeen – kesken sopimusjaksonsa – siirtyäkseen uuden projektin pariin.

Useat lähteet uutisoivat, että Alemany on siirtymässä Englannin Valioliigassa pelaavaan Aston Villaan, jota valmentaa Espanjan huippuseuroista tuttu Unai Emery.

Alemany kävi myös paikan päällä tutustumassa Aston Villan toimintaan, mutta vain kaksi viikkoa hänen lähtötiedotteensa jälkeen tuli tieto, että seurapomo haluaakin jäädä Barcelonaan.

Mundo Deportivon mukaan Alemany suostui jäämään Barcelonaan sillä ehdolla, ettei hänen palkkaansa nosteta tai sopimusta pidennetä. Alemany ei tiettävästi halua ihmisten ajattelevan, että hän käytti Aston Villan kiinnostusta hyväkseen nostaakseen palkkaansa Barcelonassa, jossa hänen nykyinen diilinsä kattaa vielä ensi kauden.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Xavi announces that Mateu Alemany will stay at Barça: “He has been very clear — he has told us that he wants to be here, that Barça is great and that he wanted to come back”. 🚨🔵🔴 #FCB

“He is a sensational worker, he has put a lot of order in the club”.

#AVFC deal, collapsed.

Aston Villa tarjosi Alemanylle rahakasta sopimusta, mutta lehtitietojen mukaan hän kokee Barcelonan tämänhetkisen projektin omakseen ja haluaa jatkaa sen parissa.

Barcelonan taloustilanne on yhä hankala, mutta Alemany näki parhaaksi vaihtoehdoksi jäädä Kataloniaan.

– Minulle on selvää, että paikkani on Barçassa, maailman parhaassa seurassa. Olen täysin sitoutunut auttamaan tätä hanketta, joka on ottanut erittäin tärkeän askeleen eteenpäin, sanoi Alemany DAZN:n haastattelussa viitaten La Ligan mestaruuteen.

– Aston Villalla on vaikuttava projekti ja yksi Euroopan parhaista valmentajista, mutta henkilökohtaisen harkinnan jälkeen haluan olla täällä.

– Toivon, että tulevina vuosina jatkamme nousua ja hallitsemme jälleen eurooppalaista jalkapalloa.

Lue lisää Barcelonasta: