Rio Ferdinand on raivostunut Viníciuksen viikosta toiseen kohtaamasta rasismista. Real Madridin brasilialaistähti sai uransa ensimmäisen ulosajon La Ligan 0-1-vierastappiossa Valenciaa vastaan sunnuntai-iltana.

Vinícius, 22, kohtasi Mestallalla toistuvaa rasistista huutelua. Ottelu keskeytettiin toisella puoliajalla minuuteiksi, kun herjaukset eivät loppuneet.

Vinícius sai myöhemmin suoran ulosajon tönäistyään Valencia-hyökkääjä Hugo Duroa ottelun loppupuolella nähdyssä kahakassa. Manchester Unitedin puolustajalegenda Ferdinand ei ymmärrä Brasilian maajoukkuepelaajan toistuvaa ahdistelua.

– Hän tarvitsee suojelua. Kuka suojelee Viniä Espanjassa?, Ferdinand kirjoitti Instagram-päivityksessään.

– Hän saa punaisen kortin, kun häntä on kuristettu ja herjattu rasistisesti. Kuinka monta kertaa meidän täytyy vielä nähdä tämän nuoren miehen kohtaavan tätä p*skaa? Näen tuskaa, näen inhoa ja näen hänen tarvitsevan apua.

– Viranomaiset eivät tee p*skaakaan auttaakseen häntä. Ihmisten täytää seisoa suorana ja vaatia enemmän peliämme johtavilta ihmisiltä. Kukaan ei ansaitse tällaista ja te annatte sen tapahtua. Tarvitsemme yhtenäisen lähestymistavan. Muuten tämä lakaistaan taas maton alle.

Rio Ferdinand

@rioferdy5
How many times do we need to see this young man subjected to this shit? @LaLiga @UEFA @FIFAcom

LUE MYÖS!