Real Sociedadin päävalmentaja Imano Alguacil uskoo vakaasti, että keskikenttäpelaaja Martín Zubimendi on jäämässä seuraan.

Zubimendi, 24, solmi viime vuonna kesään 2027 ulottuvan jatkosopimuksen, mutta häntä viedään silti siirtohuhuissa jatkuvasti Barcelonaan ja Valioliigaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Xavi confirms: “I consider Zubimendi as an an extraordinary pivot, top player — he understands the game very well, he dominates with and without the ball”. 🔵🔴✨ #FCB

“Zubimendi plays kind of football that we like here at Barça, it’s our style”.

Uuden sopimuksen myötä Zubimendin ulosostohinta nousi 60 miljoonaan euroon. Taloudellisen houkutteen puolesta La Realilla ja Zubimendillä voisi olla kiinnostusta jatkaa eri teillä, jos esimerkiksi Valioliigasta tulisi rahakas tarjous seuralle ja pelaajalle.

Urheilullisesta näkökulmasta Real Sociedad pystyy kuitenkin näillä näkymin tarjoamaan Zubimendille samoja haasteita kuin suuremmatkin seurat Euroopassa. Joukkue on nimittäin menossa ensi kaudeksi Mestarien liigaan, jos se pitää pintansa kauden loppuun saakka.

La Real on Espanjan pääsarjassa neljäntenä, viisi pistettä edellä Villarrealia, kun kolme kierrosta on pelaamatta.

Alguacil sanoo tietävänsä varmasti, että Zubimendi haluaa päästä pelaamaan Mestarien liigassa kasvattajaseuransa kanssa.

– Voin vakuuttaa teille, että Zubimendi pelaa Realissa ensi kaudella, koska tiedän, mitä hän ajattelee. Hän haluaa olla kanssamme ja olen varma, että hän haluaa pelata Mestarien liigaa täällä.