Atlético Madridin hyökkääjälegenda Fernando Torres ajautui tällä viikolla tuliseen välienselvittelyyn entisen joukkuekaverinsa Álvaro Arbeloan kanssa.

Torres, 39, toimii valmentajana Atléticon U19-joukkueessa ja Arbeloa, 40, valmentaa samassa ikäluokassa paikallisvastustaja Real Madridia.

Espanjalaislegendojen joukkueet olivat vastakkain ikäluokkansa Champions Cupin puolivälierissä, kun Torresin ja Arbeloan kuittailu yltyi kiivaaksi sanasodaksi.

Torres tönäisi Arbeloaa ja uhkasi lehtitietojen mukaan ”ampua pään irti” entiseltä joukkuekaveriltaan. Kaksikko pelasi yhdessä Liverpoolissa ja Espanjan maajoukkueessa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

EuroFoot

@eurofootcom
🇪🇸😯 Firey game as Arbeloa's Real Madrid faced Fernando Torres' Atléti side in a youth match!

Torres was red carded for saying 'i'll blow your head off' to Arbeloa during the match.

Arbeloa sai tilanteesta keltaisen ja Torres punaisen kortin. Kentältä poistuessaan Torres huuteli myös Real Madridin kannattajille, jotka ilkkuivat hänelle ulosajosta.

Myöhemmin Torres pyysi anteeksi toimintaansa ja lisäsi, että hän ei halua näyttää huonoa esimerkkiä pelaajilleen. Atlético-legenda sanoi, että hän antoi itsensä provosoitua.

– Olen nähnyt kuvan tilanteesta, enkä pidä näkemästäni. En tunnista itseäni tai normaalia käytöstäni niistä. Olin väärässä, kommentoi Torres Marcan mukaan.

– Oli virhe sekaantua jatkuviin provokaatioihin, varsinkin kun joukkueeni jäi ilman valmentajaa jatkoajalla.

– Kerroin pojille, että tein virheen, mutta puolustan aina joukkuettani, kun näen tilanteita, joita pidän epäreiluina. Puolustan heitä seurauksista riippumatta.