Real Madridin reservijoukkueen päävalmentaja Raúl siirtynee tämän kauden jälkeen muualle, mutta Los Blancos jää pitämään häntä silmällä suurella mielenkiinnolla, kertoo Cadena SER.

Raúl, 45, Madridin suuri hyökkääjälegenda, on valmentanut valkopaitojen kakkosjoukkuetta neljän vuoden ajan ja kerännyt kehuja kehityksestään. Kuluvalla kaudella Real Madrid Castilla taistelee vielä noususta toiselle sarjaportaalle.

Cadena SER:n mukaan Real Madrid on aina antanut Raúlin kuunnella tarjouksia ulkomailta. Raúl on myös kertonut tarjouksista Madridille, mutta hän on toistaiseksi jatkanut Castillan peräsimessä.

Madrid taas on kertonut Raúlille, että heillä on suunnitelma hänelle. Raúlista kaavailtiin ykkösjoukkueen päävalmentajaa siltä varalta, että Carlo Ancelotti jättäisi seuran ennenaikaisesti – saamalla potkut tai siirtymällä muualle.

Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että Ancelotti on jäämässä Madridiin vielä ensi kaudeksi, joten Raúl lähtee kokeilemaan onneaan ulkomaille. Real Madrid uskoo, että seuralegenda on valmis ottamaan ohjat jossain huippusarjan joukkueessa.

Madrid jää seuraamaan Raúlin edesottamuksia suurella mielenkiinnolla, mihin ikinä hän siirtyykin. Jos Raúl tekee hyvää työtä ulkomailla, hän on todennäköisesti erittäin korkealla ehdokaslistalla, kun Madrid etsii seuraavan kerran uutta päävalmentajaa.