Ivan Rakiticia voi kuvailla Sevillan seuralegendaksi.

Rakitic on noussut kaikessa hiljaisuudessa Sevillan seurahistorian eniten otteluita pelanneeksi ulkomaalaispelaajaksi. Rakitic on pelannut Sevillan paidassa 292 ottelua.

35-vuotiaan keskikenttäpelaajan sopimus Sevillan kanssa kattaa vielä ensi kauden. Rakitic lukeutuu edelleen joukkueen luottopelaajiin. Kroatialainen on pelannut kuluvalla kaudella yli 3000 minuuttia.

Marca haastatteli Rakiticia, joka kertoi avoimesti halustaan jatkaa Sevillassa. Sevilla ei ole tiettävästi vielä tarjonnut jatkosopimusta Rakiticille. Rakitic ei tosin halua jäädä seuraan, jos hän ei koe Sevillan olevan samaa mieltä jatkon suhteen.

– Tärkeintä on se, että jatkosopimus palvelisi molempia osapuolia. Uskon, ettei seurajohdon pidä olla järin fiksuja tietääkseen sen, mitä haluaisin. On selvää, että haluan jatkaa. Toivottavasti voisin jäädä tänne vielä muutamaksi vuodeksi, mutta vain, jos seura on tyytyväinen minuun. En tarvitse lisävuosia vain sen takia, kuka olen tai jos lemmikkini haluaa jäädä Sevillaan, Rakitic nauroi.

– Näet, että voit olla tärkeä joukkueelle ja tuoda jotain ekstraa. Ei ole parempaa paikkaa kuin Sevilla. Kuljemme aina käsi kädessä seuran kanssa ja toivottavasti voin tehdä jatkosopimuksen.

Rakitic oli johdattamassa torstaina Sevillaa Eurooppa-liigan finaaliin. Sevilla kukisti välierissä Juventuksen yhteismaalein 3-2. Sevilla kohtaa finaalissa AS Roman.