Fernando Llorente lopettaa pelaajauransa. Llorente tiedotti päätöksestään maanantaina.

38-vuotiaan Llorenten uran viimeiseksi seuraksi jäi Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Eibar.

18 vuoden ajan ammattilaisena pelannut Llorente muistetaan parhaiten kasvattajaseurastaan Athleticista. 195-senttinen hyökkääjä pelasi Athleticin edustusjoukkueessa vuosina 2004-13 yhteensä 332 ottelussa tehden 116 maalia.

Urallaan sittemmin muun muassa Juventusta, Sevillaa, Tottenhamia ja Napolia edustanut Llorente voitti Espanjan A-maajoukkueen kanssa maailmanmestaruuden kesällä 2010. Kahta vuotta myöhemmin Llorente oli voittamassa Espanjan kanssa Euroopan mestaruutta.

Llorente juhli urallaan kolmesti Serie A:n mestaruutta ja voitti Sevillan riveissä Eurooppa-liigan mestaruuden.

Fernando Llorente

@llorentefer19
¡Gracias por ser parte de mi sueño! youtube.com/watch?v=3XGU4e…