Deco on parhaillaan Kataloniassa.

Deco neuvottelee Barcelonan kanssa jalkapallojohtajan pestistä. Barcelona hakee uutta jalkapallojohtajaa, kun Mateu Alemany siirtyy kesällä Aston Villaan.

Relevon saamien tietojen mukaan Deco kokee olevansa valmis pestiin. Deco työskentelee parhaillaan Barcelona-pelaaja Raphinhan agenttina, mutta Decon on luonnollisesti jätettävä kyseinen rooli siirtyessään Barcelonan jalkapallojohtajaksi.

Relevon mukaan Deco on halukas tuomaan Pierre-Emerick Aubameyangin takaisin seuraan. Aubameyang siirtyi viime elokuussa Barcelonasta Chelseaan, mutta on jäänyt Chelseassa täysin olemattomalle vastuulle. Aubameyang jättää Chelsean kesällä.

Deco pitää Aubameyangia siirtomarkkinoiden tarjoamana laadukkaana, vaikkakin vain lyhytaikaisena vahvistuksena. Jos Aubameyang lopulta palaa seuraan, olisi kyseessä vain ensi kauden mittainen sopimus.

Myös Fabrizio Romanon mukaan Barcelona on halukas tuomaan Aubameyangin takaisin. Tosin vain siinä tapauksessa, jos hänestä ei pidä maksaa minkäänlaista siirtokorvausta.