Barcelona neuvottelee Aston Villan kanssa hyökkääjä Ferran Torresin siirrosta Valioliigaan, kertoo Diario Sport.

Torres, 23, siirtyi Barcelonaan tammikuussa 2019 Manchester Citystä 55 miljoonalla eurolla, mutta hän ei ole vastannut odotuksiin Camp Noulla.

Barcelonan on myytävä pelaajia tulevana kesänä, ja Torres on yksi todennäköisistä lähtijöistä.

Katalonian suurseuran on saatava Torresista vähintään 42 miljoonaa euroa, jotta se ei tekisi tappiota hänen siirrostaan kirjanpidossa. Diario Sportin mukaan Barcelona on valmis luopumaan hänestä noin 45 miljoonalla eurolla.

Aston Villa on todella kiinnostunut Torresista ja uskoo, että hänestä voi tulla yksi joukkueen avainpelaajista. Espanjan maajoukkuepelaajalla on jo kokemusta Valioliigasta, ja hän on tuttu pelaaja Villan päävalmentajalle Unai Emerylle sekä seuran tulevalle urheilutoimenjohtajalle Mateu Alemanylle, joka siirtyy Englantiin juurikin Barcelonasta.

Myös Torres on avoin siirrolle, koska hän haluaa nousta takaisin maajoukkueeseen, eikä Barcelonassa ole hänelle riittävästi minuutteja tarjolla.