Memphis Depay siirtyi tammikuussa Barcelonasta Atléticoon. Atlético maksoi Depaysta nimellisen kolmen miljoonan euron siirtokorvauksen.

Samalla seurat sopivat, että Barcelona saa kesän siirtoikkunassa 19 miljoonan euron osto-option Yannick Carrascoon. Carrascon sopimus Atléticon kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, eikä pelaaja ole toistaiseksi allekirjoittanut jatkosopimusta.

AS:n saamien tietojen mukaan Barcelona haluaisi tehdä Atléticon kanssa vaihtokaupan, jossa Ferran Torres siirtyisi pääkaupunkiin ja Carrasco Barcelonaan. Barcelona ei ensisijaisesti haluaisi maksaa sovittua 19 miljoonaa euroa Carrascosta, vaan toivoo siirron tapahtuvan vaihtokaupan kautta.

Atlético ei ole sen sijaan kiinnostunut Ferranista ja haluaa Carrascosta vain rahaa.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone on tyytyväinen Carrascon kevätkauden peliesityksiin ja lehden mukaan on hyvin mahdollista, että Atlético tarjoaa Carrascolle pian jatkosopimusta palkankorotuksen kera. Simeone pitäisi Carrascon mielellään joukkueessaan ensi kaudellakin.