Barcelona on kuittaamassa huomattavan summan, jos sen entinen puolustaja Jean-Clair Todibo siirtyy tulevana kesänä Valioliigaan.

Todibo, 23, siirtyi Barcelonaan tammikuussa 2019 Toulousesta suuren huippulupauksen maineessa, mutta hän ei ikinä lyönyt kunnolla läpi Blaugranan riveissä.

Hän esiintyi ainoan Espanjan-vuotensa aikana Barcelonan paidassa vain viidesti, kunnes hän jatkoi uraansa lainapesteillä Saksassa, Portugalissa ja kotimaassaan Ranskassa.

Todibon viimeiseksi lainaseuraksi jäi OGC Nice, johon hän siirtyi pysyvästi toissa vuonna 8,5 miljoonalla eurolla. Barcelona sopi siirron yhteydessä, että se saa 20 prosenttia Todibon seuraavasta siirtokorvauksesta.

Siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano kertoo Twitterissä, että Todibo on herättänyt Liverpoolin, Manchester Unitedin sekä Newcastlen kiinnostuksen ja Nice on asettanut hänen hinnakseen noin 45 miljoonaa euroa.

Jos Todibon siirto toteutuu tuolla summalla, Barcelona kuittaa kaupasta yhdeksän miljoonaa euroa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Understand Newcastle, Manchester Utd and Liverpool scouts were in attendance at Nice-Rennes game to monitor Jean Clair Todibo ✨🇫🇷 #transfers

French centre back could get top club move in the summer — with price tag understood to be around €45m.

Lue lisää Barcelonasta: