Sergio Busquetsin tilanteesta on puhuttu jo pitkään.

Barcelonan kapteenin sopimus seuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. 

Busquets on saanut rahakkaita tarjouksia MLS:stä ja Saudi-Arabiasta. Barcelona sen sijaan tarjoaa Busquetsille ensi kauden mittaista jatkosopimusta palkanalennuksen kera. Busquets kertoi aiemmin tällä viikolla antavansa Barcelonalle vastauksen tulevaisuudestaan seuraavien päivien aikana.

Sportin saamien tietojen mukaan yksi kandidaatti Busquetsin korvaajaksi Barcelonassa on Betisin Guido Rodríguez.

Argentiinan A-maajoukkueen kanssa maailmanmestaruuden joulukuussa voittaneen Guidon nykyinen sopimus Betisin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Guido ei ole toistaiseksi suostunut Betisin jatkosopimustarjoukseen ja jos uutta sopimusta ei synny pian, asettaa Betis avainpelaajansa myyntiin kesän siirtoikkunassa.

Sportin mukaan Guido on edustajineen hyvin tietoinen Barcelonan kiinnostuksesta ja lehti pitää sitä syynä sille, miksei pelaaja ole tehnyt jatkosopimusta Betisin kanssa.

Sport kertoo, ettei Guido ole tosin Barcelonan ykkösvaihtoehto Busquetsin korvaajaksi, vaan seura on myös Fiorentinan Sofyan Amrabatin kintereillä. Neuvottelut Fiorentinan kanssa ovat lähtökohtaisesti Betisiä vaikeammat, eikä siirtoa pidetä järin todennäköisenä.