Barcelona-legenda Andrés Iniesta valmistautuu jättämään Vissel Koben heinäkuussa. Japanilaismedia Nikkan Sport uutisoi Marcan mukaan J-liigaseuran olevan valmis purkaamaan keskikenttäpelaajansa sopimuksen kauden puolivälissä.

Pian 39 vuotta täyttävä Iniesta on esiintynyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna vain neljässä ottelussa. Barcelona kohtaa Vissel Koben kesäkuussa harjoitusottelussa, jonka odotetaan olevan espanjalaisen viimeinen seurassa.

Iniesta siirtyi Vissel Kobeen vuonna 2018 jätettyään kasvattajaseuransa Barcelonan. Keskikenttäpelaajan sopimus jatkuisi vuoteen 2024 saakka.

Iniesta ei ole toistaiseksi puhunut lopettamisaikeistaan.

Iniesta voitti Barcelonassa yhdeksän kertaa La Ligan ja neljästi Mestarien liigan. Keskikenttäpelaaja ratkaisi myös Espanjalle maailmanmestaruuden vuoden 2010 Etelä-Afrikan MM-finaalissa Hollantia vastaan.

LUE MYÖS!