Barcelona lainasi Sergiño Destin viime syksynä AC Milaniin.

Laitapuolustajan lainasopimus kattaa kuluvan kauden. Siinä on mukana noin 20 miljoonan euron osto-optio.

Mundo Deportivon mukaan AC Milan on päättänyt jo viikkoja sitten jättää option käyttämättä. Se ei ole yllätys, sillä Dest on jäänyt AC Milanissa hyvin pienelle vastuulle. Yhdysvaltalaispuolustaja on päässyt kaikki kilpailut mukaan luettuna vain neljästi avauskokoonpanoon kuluvalla kaudella.

Lehti kertoo Union Berlinin ja Destin päässeen yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Kyseessä olisi ensi kauden kattava lainasopimus, joka toteutuu, jos Union Berlin pääsee mukaan Mestarien liigaan. Union Berlin on parhaillaan neljäntenä Bundesliigassa, eli kiinni viimeisessä Mestarien liigaan oikeuttavassa paikassa.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona näyttää vihreää valoa Destin lainalle. 22-vuotias Dest ei kuulu Xavin suunnitelmiin.

Barcelona hankki Destin Ajaxista syyskuussa 2020 noin 20 miljoonalla eurolla.